Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@07:41:03 GMT

شهدای هسته‌ای محله طرشت

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۴۴۸۷۴

شهدای هسته‌ای محله طرشت

همشهری آنلاین- مریم باقرپور: از طرفی از مجموع شهدای دانشگاه صنعتی شریف محله طرشت، ۳شهید جزو شهدای هسته‌ای هستند. با توجه به نامگذاری بیستم فرودین به نام روز ملی فن‌آوری هسته‌ای یادی از این شهدا کرده‌ایم. چراکه این شهدا بین ساکنان طرشت از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. البته به یاد شهدای فن‌آوری هسته‌ای در محوطه مقابل دانشکده کامپیوتر و فیزیک، ۴ سردیس با مشارکت سازمان زیباسازی شهرداری تهران و دانشگاه صنعتی شریف نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادی از این شهدا کرده‌ایم.

شهید دکتر مسعود علی محمدی؛کسب نخستین دکترای فیزیک ایران

«مسعود علی محمدی» سوم شهریور ۱۳۳۸ در خانواده‌ای متوسط در محله جهان پناه محدوده میدان خراسان به دنیا آمد. دبیرستان را در محله قیطریه؛ همان محلی که به شهادت رسید شروع کرد. با پایان دوران کارشناسی از دانشگاه شیراز، پذیرش یکی از دانشگاه‌های آمریکا را برای ادامه تحصویل گرفت. در سال ۱۳۶۴، همزمان با دریافت پذیرش به تهران آمد و در امتحان ورودی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شریف شرکت کرد. پس از تحقیقات، تصمیم گرفت در کشور بماند. تمامی ترم‌ها شاگرد اول می‌شد. از سال ۱۳۵۶، به دلیل علاقه‌اش به فیزیک، فعالیت هسته‌ای‌اش را آغاز کرد. سال ۱۳۶۷ مقطع دکتری خود را نیز در همین دانشگاه گذراند و نخستین دکتری فیزیک ایران را کسب کرد. مسعودعلی محمدی، با آموزش و پرورش در زمینه تغییر کتب درسی علوم چهارم دبستان و فیزیک دوم دبیرستان) همکاری به شرکت‌کنندگان المپیاد فیزیک کمک می‌کرد. او ۲۲ دیماه سال ۸۸ در یک عملیات‌ تروریستی مقابل منزلش توسط رژیم صهیونیستی شهید شد.

شهید مصطفی احمدی روشن؛ شوخ‌طبع بین دوستان، جدی بین همکاران

“‌مصطفی احمدی روشن» سال ۱۳۷۷ بدون شرکت در هیچ کلاس کنکوری توانست در رشته مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف تهران قبول شود. البته همزمان با تحصیل در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی هم فعال بود. به همین دلیل به محض ورود به دانشگاه مسئولیت معاونت فرهنگی بسیج را به عهده گرفت و بعدها کانون نهج‌البلاغه این دانشگاه را تأسیس کرد و سال ۱۳۸۱ فارغ‌التحصیل شد. او مقاله‌های زیادی به زبان‌های فارسی و انگلیسی منتشر کرد و گفته می‌شود که خنده رو و شوخ‌طبع بود، حتی زمانی که خوابگاه می‌رفت، در هر اتاقی که می‌رفت صدای خنده و شوخی بود. اما سر کارش با هیچ‌کس شوخی نداشت. ۲۱ دی ماه ۱۳۹۰ بر اثر انفجار یک بمب مغناطیسی در میدان کتاب به شهادت رسید. شهید احمدی روشن، عضو هیئت‌مدیره یکی از شرکت‌های تأمین کالای نیروگاه هسته‌ای نطنز اصفهان بود که در زمینه تهیه و خرید تجهیزات هسته‌ای فعالیت داشت. او دی ماه ۱۳۹۰ در دومین سالگرد ترور شهید علیمحمدی در اثر انفجار بمبی که به خودرو وی متصل شده بود، به شهادت رسید.

شهید مجید شهریاری؛ استاد هسته ای

«مجید شهریاری» در سال ۱۳۴۵ در شهر زنجان متولد شد. او تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زنجان، دوره کارشناسی را در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۶۸)، دوره کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه صنعتی شریف (از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۱) و دوره دکتری در رشته مهندسی هسته‌ای را در دانشگاه امیرکبیر (از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۷) گذارند. او پس از اخذ دکتری این رشته از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به‌عنوان، عضو هیئت علمی آن دانشگاه و سپس به‌عنوان استاد دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی فعالیت داشت. دکتر مجید شهریاری صبح روز دوشنبه ۸ آذر ماه ۸۹ در بلوار ارتش، مورد سوء‌قصد قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نایل آمد. پیکر وی پس از تشییع گسترده با حضور استادان، دانشجویان، نهادهای علمی و مردم شهیدپرور ایران، در امامزاده صالح تهران دفن شد.

کد خبر 668576 برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران انقلاب‌ اسلامی‌ ایران شهید نخبگان مجله شهدای هسته‌ای منطقه ۲

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه های ایران انقلاب اسلامی ایران شهید نخبگان منطقه ۲ دانشگاه صنعتی شریف رشته مهندسی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ سید تقی موسوی با بیان اینکه هم اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه فرهنگیان قم در حال تحصیل هستند گفت: استان قم سه پردیس تربیت معلم دارد و تنها استان دارای پردیس تخصصی تربیت معلم پرورشی است.
وی افزود: در حال حاضر رشته‌های آموزش ابتدایی، رشته آموزش فارسی، عربی، مشاوره و راهنمایی، رشته آموزش کودکان با نیاز‌های ویژه ورشته الهیات دراین دانشگاه تدریس می‌شود ودانشجویان درفضایی آرام وعلمی هنر معلمی را با به روز‌ترین روش‌ها وفناوری آموزش می‌بینند.
سالانه ۳۰ هزار نفر در این دانشگاه پذیرش می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمله رژیم صهیونیستی به غرب شهر رفح ۵ شهید برجای گذاشت
  • چند شهید و مجروح پس از آغاز حمله اشغالگران به رفح
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه