Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علی مقدم گفت: روز ملی فناوری هسته ای، نماد به ثمر نشستن خون شهدای هسته ای و استقلال علمی و ملی جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد علی مقدم در گفتگو با راه آرمان؛ ضمن تبریک روز ملی فناوری هسته ای و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشمند هسته ای گفت: به دلیل اعلام دستاوردهای هسته‌ای قابل توجه در ۲۰ فروردین ۱۳۸۵ به برکت خون شهدای هسته ای، این روز ملی در تقویم ایران ماندگار شد تا همگی بدانیم اقتدار و امنیت ایران اسلامی مدیون ایثار و خدمات ارزشمند این شهیدان و خدمتگزاران بی نام و نشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه ترور داشنمندان هسته ای، تلاش ناکام  دشمنان در جهت متوقف سازی صنعت هسته ای کشور ما است، اظهار کرد: شهدای هسته ای از جمله مسعود علیمحمدی، مجید شهریاری، مصطفی احمدی روشن، داریوش رضایی نژاد و محسن فخری زاده با نثار خون خویش، نقش اساسی در بهره مندی جمهوری اسلامی ایران از انرژی صلح آمیز هسته ای و دست یابی بر چرخه کامل سوخت هسته ای داشتند بطوریکه موجب شگفتی قدرت های استکباری و استعماری و دارندگان انرژی هسته ای در دنیا شد و دشمنان پست جمهوری اسلامی ایران بر آن شدند تا این نام آوران هسته ای را از میان بردارند.  

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان تصریح کرد: ایران اسلامی به فرموده رهبر معظم انقلاب، علی رغم جنایتکارانی مثل امریکا که بمب هسته ای را علیه ملت ها بکار می برند و فرانسه که چند آزمایش هسته ای داشته است، شرعا و عقلا بدنبال انفجار، آزمایش و سلاح هسته‌ای نیست لذا فقط دستاورد های صلح آمیز هسته‌ای و استفاده از آن در صنایع مفید برای ما بسیار مهم است که باید با جدیت و تلاش روزافزون، این صنعت و صنعتی کردن کشور پیگیری شود.

مقدم با تاکید بر اینکه روز ملی فناوری هسته ای، نماد به ثمر نشستن خون شهدای هسته ای و استقلال علمی و ملی جمهوری اسلامی ایران است، افزود: اعلام پیشرفت‌های جدید در زمینه هسته‌ای، به سرسپردگان داخلی و اجانب نشان می دهد که کشور ما ضمن برخورداری کامل از فناوری و امکانات لازم، در مقابل تحریم ها و کارشکنی های دشمنان آسیب‌پذیر نیست.

وی بیان کرد: نهضت نرم افزاری دانشمندان مومن و انقلابی هسته ای ما، تداعی کننده اقتدار و عزت جوانان این کشور در زمینه علم و فناوری است که توانستند با اتکا به سرمایه ها و نخبگان داخلی، فناوری صلح آمیز هسته ای را به تجلی برسانند و بار دیگر قدرت و عظمت ایرانی را به تمام دنیا و جنایتکاران دنیا از جمله کشورهای غربی و اروپایی و در رأس آنها امریکا و رژیم جعلی اسرائیل که هدفشان فلج کردن اقتصاد و امنیت کشور ماست، نشان دهند.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه مذاکرات هسته ای عزت مندانه و نتیجه محور، راه گشای تحریم ها است، عنوان کرد: توسعه‌ی علمی و فنّی هسته‌ای در ابعاد گوناگون، به‌هیچ‌وجه نباید متوقّف بشود و طبق تاکیدات همیشگی مقام معظم رهبری، توقف هسته ای نباید به بهانه های مختلف مذاکره و رفع تحریم ها هیچ زمانی اتفاق بیفتد زیرا ما برای اقتدار و غلبه بر قدرت های استکباری دنیا احتیاج به انرژی هسته‌ای داریم همانطوریکه جنگ اوکراین و روسیه این نیاز مبرم و مهم را علنا به ما نشان داد و یادآوری کرد.

وی با بیان اینکه خیانت غرب و ناتو به اوکراین، نتیجه اعتماد به دشمن بدعهد و نابودی صنعت هسته ای خود است، ابراز کرد: اوکراین پس از فروپاشی شوروی، سومین قدرت اتمی جهان بود که با امضای معاهده بوداپست در مقابل آمریکا و انگلیس متعهد شد که این سلاح‌ها را تحویل دهد تا از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین در مقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند اما جهان دید که غرب و ناتو در حمله روسیه به اوکراین، هیچ گونه برخورد نظامی با روسیه نکردند لذا شکست، ناامنی، جنگ و عقب ماندگی سرنوشت کشورهایی است که به وعده‌های پوچ و دروغین غرب اعتماد می‌کنند.

دبیرجبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان در پایان خاطر نشان کرد: ایران با تجربه اعتماد به غرب و بصیرت و بینش حکیمانه رهبری معظم، به دشمنی این شیاطین بزرگ آگاه است لذا دانشمندان ما هیچ گاه اجازه نمی دهند که با اصرار سرسپردگان داخلی و استکبار جهانی، اعتماد کرده و مذاکره ذلت بار کنیم زیرا کشوری که صنعت هسته ای و موشکی دارد در حقیقت امنیت و اقتدار دارد و نیازی به هیچ کشور و ابرقدرتی ندارد بنابراین از خداوند متعال خواهان موفقیت تمام دانشمندان هسته ای کشورمان در این مسیر سخت و پر از دسیسه دشمنان هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: روز ملی فناوری هسته ای جمهوری اسلامی ایران شهدای هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۳۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی

آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران پس از تنش‌های منطقه‌ای اخیر و حضور مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای سوژه گمانه‌زنی بعضی رسانه‌ها شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، خبرگزاری چینی شینهوا نوشته است که محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی (منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای) را اعلام کرد. شینهوا همچنین به دیدار گروسی با وزیر خارجه کشور اشاره کرده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ابراز امیدواری کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نقش مستقلی در برنامه هسته‌ای تهران ایفا کند. رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش از این برای شرکت در این کنفرانس و همچنین دیدار با مقامات ایرانی وارد ایران شد. محمد اسلامی ابراز امیدواری کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تحت تأثیر «نفوذ و فشارهای سیاسی» خارجی علیه برنامه هسته‌ای ایران قرار نگیرد.

او افزود: «همان‌طور که گزارش‌های آژانس گواهی می‌دهد، بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران در سال گذشته ۲۲ درصد از بازرسی‌های جهانی آژانس را به خود اختصاص داده است در حالی که ظرفیت نصب شده این کشور ۳ درصد ظرفیت جهانی بوده است که در تاریخ بی‌سابقه بوده است.»

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از کارزار تبلیغاتی رسانه‌ای و جنگ روانی علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران انتقاد کرد و دسترسی جهانی به تأسیسات آن همان‌طور که در اساسنامه آن تصریح شده فراهم است که به همه کشورها اجازه استفاده از علم و فناوری هسته‌ای به شیوه‌ای عادلانه داده است.

اسلامی با بیان اینکه ایران نیز مانند بسیاری از کشورها، فناوری هسته‌ای خود را توسعه خواهد داد، گفت که سازمان انرژی اتمی برای تولید انرژی پاک و پایدار تلاش‌های سریعی برای برای این منظور انجام می‌دهد.

وی تاکید کرد که سازمانش تولید ۲۰ هزار مگاوات برق از طریق انرژی هسته‌ای تا سال ۲۰۴۱ را در دستور کار خود قرار داده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که انتظار می‌رود گروسی در اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فناوری هسته‌ای ایران سخنرانی کند. گروسی آخرین بار در مارس ۲۰۲۳ به کشور سفر کرد و با مقامات ارشد از جمله رئیس جمهور ابراهیم رئیسی دیدار کرد.

به گفته این وبگاه خبری، تنش‌ها بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زمان شکست توافق برجام بارها شعله‌ور شده است و تلاش‌های میانجی‌گری اتحادیه اروپا تاکنون برای بازگرداندن واشنگتن به توافق و هم برای وادار کردن تهران به پایبندی مجدد به مفاد توافق شکست خورده است. سال گذشته، ایران طی مذاکرات غیررسمی با ایالات متحده سرعت غنی‌سازی اورانیوم خود را کاهش داد، که به عنوان یک اقدام نمایش حسن نیت تلقی شد. بازدید گروسی فرصتی برای تبادل نگرانی‌های دو طرف فراهم خواهد کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران نوشته است که بازدید مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سایه تنش‌های شدید ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه رخ می‌دهد.

گروسی در ماه‌های گذشته چندین بار اظهارات غیرمسئولانه‌ای در خصوص برنامه‌ی هسته ایران کرده است، به‌خصوص اینکه آژانس نمی‌تواند تضمین کند ترکیب سانتریفیوژها در آبشار غنی‌سازی تغییری کرده‌اند یا نه و ایران به اندازه کافی اورانیوم غنی‌سازی داده که چندین بمب هسته‌ای بسازد.

گروسی در شبکه اجتماعی ایکس درباره دیدارش با حسین امیرعبداللهیان نوشت که وی «یک سری اقدامات عملی» برای احیای بیانیه مشترک سال گذشته، اعتمادسازی و افزایش شفافیت پیشنهاد داد. گروسی پس از سفر به اصفهان به وین بازمی‌گردد، جایی که قصد دارد اخبار جدیدی را در اختیار خبرنگاران قرار دهد.

در نخستین روز کنفرانس اصفهان، محمد اسلامی تاکید کرد که همکاری با آژانس و پایبندی به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای «در رأس سیاست‌ها و راهبرد جمهوری اسلامی است.»

آسوشیتدپرس در پایان با اشاره به عملیات وعده صادق و تلاش رژیم صهیونیستی برای پاسخ به آن در اصفهان نوشته است که برنامه تسلیحات هسته‌ای اسرائیل که به‌طور گسترده توسط کارشناسان شناخته شده است، مانع حمله ایران نشد. اکنون کارشناسان به‌طور فزاینده‌ای پیشنهاد می‌کنند که ایران ممکن است پس از یک حمله بزرگ به خاکش به دنبال ساخت بمب برود.

کد خبر 751295

دیگر خبرها

  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه